Защита на личните данни


Политика за поверителност

Събиране и обработка на лични данни

С настоящите условия ви уведомяваме, че  СЕЛЕКТА БГ  не събира и не съхранява по никакъв начин лични данни, освен ако вие изрично и доброволно не сте ги предоставили, например когато се регистрирате в сайта. За лични данни, съгласно  "ЗЗП" - Закон за защита на потребителите , се считат име, телефон, имейл, адрес.  Това са и единствените лични данни, които са необходими на www.selektabg.com  за регистрация. Можете да разглеждате страниците на сайта свободно, без да сте длъжни да попълвате регистрационните форми и да въвеждате каквито и да било лични данни.

Използване и съхраняване на личните данни

www.selektabg.com  ще използва  личните ви данни единствено  за да ви предостави достъп до вашата информация или за обща комуникация с вас. Цел на сайта е да гарантира на своите потребители разумно ниво на безопасност на личните данни. Това се отнася за всички лични данни, посочени при онлайн регистрацията, както и всички останали, вписани по един или друг начин в сайта.


www.selektabg.com  няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде. При регистрация в сайта от потребителите се изисква да предоставят лични данни като потребителско име, e-mail, телефон, адрес и собственоръчно въведена парола. Тези данни се изпозлват единствено и само за целите на сайта и не се предоставят под каквато и да била форма на трети страни, с изключение на случаите, в които от това зависи изпълнението на желана от вас услуга към сайта.

Свобода на избора

Вие контролирате и преценявате каква информация да предоставите на www.selektabg.com за себе си.


Сигурност

www.selektabg.com  отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.  Предоставените от клиента лични данни могат да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Селекта БГ  и/или упълномощени от компанията трети лица, като куриерски фирми, банки и други само за целите на изпълнението на продажби, доставки на поръчана стока.

СЕЛЕКТА - Селектирай пътя към успеха!
СЕЛЕКТИРАЙ ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА!

София 1172 | жк. Дианабад
ул. Апостол Карамитев 7

  За нас

Продукти

Услуги

Полезно

Контакти

BG EN

 Търсене