Кои сме ние


Създадена преди повече от 20 години, днес фирма СЕЛЕКТА е специализирана във вноса на висококачествени EVA и пенести материали.

Нашата дългогодишна дейност, като вносител ни е донесла значителен опит и познания в тази област и ни е направила коректен доставчик и доказан партньор.

Нашият екип от експерти може да ви консултира, да отговори на вашите въпроси, да ви предостави информация и съвети, които ще ви помогнат да вземете информирани решения. Съчетаваме техническия ни опит с дългогодишен опит в индустрията, за да ви предоставим висококачествени продукти и услуги.

Ние сме Вашият партньор в търсенето на правилните решения и материали за проектите Ви. Нашата цел е да ви помогнем да постигнете успех и да изградите здрава и продуктивна работна връзка с нас. Вярваме в индивидуалния подход към всяка една ваша задача и сме готови да работим с вас, за да определим най-подходящите решения за нуждите ви.

Кои сме ние

Какво правим


Нашата компания предлага разнообразие от продукти на склад - EVA материал, EPDM, разпенен полиетилен, PVC и силиконови изделия, и много други. Независимо дали ви трябва опаковка, подложка за мишка, рекламeн етикет или друг продукт, ние гарантираме, че ще Ви предложим  точния материал за това, което търсите.

СЕЛЕКТА не просто следва технологичните тенденции, ние ги създаваме. Нашият екип работи неуморно, за да разработва продукти и услуги, които не само отговарят на вашите нужди, но ги надхвърлят. Ние сме гъвкави и готови да работим с вас, за да отговорим на специфичните ви изисквания, като предложим иновации, качесво и решения, за успешното развитие на Вашия бизнес.

СЕЛЕКТА може да бъде вашият партньор, ако сте решили да заложите на рекламата като начин за общуване. Ние можем да Ви предложим богат избор от решения в областта на дизайна, предпечата и печата, мултимедията, мърчандайзинга, аутдоор рекламата, маркетинга и връзките с обществеността.

СЕЛЕКТА се гордее с точните си срокове за доставка и надеждност.

Какво правим

Защото го можем!В основата на нашите успешни взаимоотношения с клиентите и партньорите ни е консултацията, планирането и изготвянето на проекта, като с това гарантираме покриване на всички изисквания за добре свършена работа.

 

СЕЛЕКТА - Селектирай пътя към успеха!
СЕЛЕКТИРАЙ ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА!

София 1172 | жк. Дианабад
ул. Апостол Карамитев 7

  За нас

Продукти

Услуги

Полезно

Контакти

BG EN

 Търсене